Bouwklaar

Bouwklaar: samen bouwen aan uw toekomst

MKB ClickService biedt een extra dienst aan onder haar klanten: Bouwklaar. Met dit concept brengen wij vakmannen samen met particulieren op het internet. Op deze manier kunt u nieuwe klanten werven zonder dat u hier veel voor hoeft te doen. Wij nemen namelijk zoveel mogelijk werk van u uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de klus zelf. Zo bouwen we samen aan uw toekomst!

Wat houdt dit concept in?

Bouwklaar is een online platform dat opgericht is om particulieren en vakmannen tot elkaar te laten komen. Potentiële klanten kunnen offerteaanvragen bij ons indienen, waarna wij op zoek gaan naar 5 geschikte partijen. Vervolgens stellen wij een aantal mogelijke specialisten aan de particulier voor die bij ons ingeschreven staan. De toekomstige klant maakt een keuze uit de selectie, waardoor we op afspraak kunnen overgaan. Per e-mail of sms ontvangt u een bevestiging. Op het tijdstip van de gemaakte afspraak gaat u bij de klant langs, bespreekt u de werkzaamheden en brengt u een offerte uit. In principe regelen wij dus het gehele traject tot aan het maken van een afspraak. Het enige wat u hoeft te doen is uw beschikbaarheid opgeven, de klant binnenhalen en de wensen van de klant realiseren. Met deze dienst vinden ieder jaar duizenden particulieren hun vakman. MKB ClickService is om die reden hét adres voor online klusaanbesteding!

 

De werking van Bouwklaar

Tijdens het eerste telefonische contact leggen we u het concept van Bouwklaar uit. Samen met u bepalen we binnen welke sectoren en regio’s u werkzaam bent. Hierna krijgt u online toegang tot het systeem, waardoor u uw agenda kunt beheren. In het systeem geeft u zelf uw beschikbaarheid op. Dit is te allen tijde aanpasbaar aan uw wensen. Op basis van uw beschikbaarheid plannen wij een afspraak voor u en de potentiële klant in. Daaropvolgend heeft u een eerste afspraak om een offerte uit te brengen en een nieuwe klant binnen te halen. WIj moedigen aan om een groot aantal afspraken in te plannen, zodat u snel aan meer werk komt. Let op: alle bevestigde afspraken brengen we in rekening. Wel zijn er een aantal uitzonderingen. Bekijk de Bouwklaar-voorwaarden.

Alles gebeurt met de grootste zorg. Bovendien bezorgen we u enkel afspraken die grondig gecontroleerd en aangepast zijn aan uw profiel. Voor meer informatie of het aanvragen van deze dienst kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager. U bereikt hem of haar door te bellen naar 030-2669666 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Met Bouwklaar bent u klaar om uw klantenbestand te doen groeien!

Wilt u als particulier een schilder vinden om gratis offerte aan te vragen? kijk dan op de website van Den Boer Schilderwerken!