BizBook

Beoordelingen van uw klanten verzamelen met BizBook

Van MKB ClickService ontvangt u na het afsluiten van een contract een tablet met daarop de BizBook-applicatie. BizBook is een interactieve bedrijvengids voor heel Nederland. Hiermee kunt u uw klanten een beoordeling over uw producten en/of diensten laten plaatsen. Zo verzamelt u verschillende reviews en geniet u van vele andere voordelen.

Vergroot uw naamsbekendheid

Het openbaar maken van uw klantenbeoordelingen brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt u er op deze manier voor dat uw bedrijf betrouwbaar en geloofwaardiger overkomt op potentiële klanten. Hoe meer klanten immers zijn voorgegaan, hoe aantrekkelijker het voor potentiële klanten is om bij uw bedrijf aan te kloppen. Ook kunt u naar aanleiding van de recensies die over uw bedrijf worden geschreven uw dienstverlening aanpassen. U leert per slot van rekening wat uw klanten belangrijk vinden en of uw diensten/producten daar wel of niet goed op aansluiten. Bovendien creëert u meer naamsbekendheid door uw klantenreviews te delen via bijvoorbeeld uw website of sociale media.

Klanten kunnen zowel via de tablet als via uw site die gekoppeld is aan BizBook een recensie voor u achterlaten. Bij de BizBook-tablet ontvangt u altijd een handleiding die stap voor stap uitlegt hoe dit werkt. Voor het plaatsen van een beoordeling op uw website kunnen u en uw klanten de uitlegpagina raadplegen die wij aan de landingspagina’s toevoegen.

BizBook

Voorbeeld van BizBook op een landingspagina

Extra voordelen van BizBook

BizBook gebruikt u overigens niet alleen om beoordelingen van klanten te verzamelen. Hierop zijn eveneens de contactgegevens van andere bedrijven te vinden, bedrijfsvideo’s te bekijken en diverse kortingsbonnen te vinden. Dit alles wordt verbonden aan uw geografische locatie en zoekpatroon, zodat u enkel lokale tips ontvangt. Nog een fijne bijkomstigheid is dat de applicatie kan bijdragen aan een verbetering van uw positie op Google. De mening van consumenten is namelijk een van de belangrijkste elementen die uw plaats bij het weergeven van de zoekresultaten bepaalt.

BizBook

Voorbeeld van beoordelingen op BizBook.nl
 

Heeft u nog vragen over BizBook? Neem contact met ons op door te bellen naar 030-2669666 of door ons contactformulier te gebruiken. Wij geven u graag meer informatie.