In stijl voorwaarts met Dutchwheelz

In het Friese Gorredijk ontmoeten we de bescheiden ondernemer Marten van der Woude die 3 jaar geleden begon met van zijn passie een onderneming te maken. Wij vroegen Marten naar het ontstaan van zijn bedrijfsnaam.

24 August 2020

Feiten en cijfers online marketing in 2020

COVID-19, ook wel het coronavirus genoemd, heeft een enorme impact gehad op het gebruik van sociale media en online marketing. We kunnen gerust stellen dat we dit bijna allemaal hebben ervaren.

14 July 2020

De nieuwe klantenzone

Recent hebben wij u op de hoogte gesteld van uw vernieuwde klantenzone. Middels deze blog geven wij uitleg over de belangrijkste wijzigingen.

03 July 2020

Klantinterview: Dikokee

Annet Ruitenberg, dé coach voor iedereen die meer uit het leven wil halen en op zoek is naar verandering. Zij heeft gekozen om zich vooral te focussen op “dikke mensen”.

30 June 2020

Klantinterview: Lunch Idee

Een dag bij Lunch Idee; de dagen zijn er wisselend en soms lang, maar dat maakt het juist zo leuk en uitdagend. Soms is de crew maanden met een project bezig en op sommige dagen worden er meerdere opdrachten voor verschillende klanten uitgevoerd.

22 June 2020

Reclamecampagnes blijven belangrijk!

Blijf ondanks de crisis zichtbaar op het internet! Het coronavirus heeft niemand gespaard. De gevolgen zijn enorm. Kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn op zoek naar oplossingen voor de crisis.

25 May 2020