Waarschuwing

De post uit de brievenbus aan de Middenweg in IJsselstein (naast ons hoofdkantoor) is gestolen. MKB ClickService wilt hierbij graag al haar klanten waarschuwen en vragen om extra alert te zijn. Er is een mogelijkheid dat dit kan leiden tot postfraude.

26 April 2017

Interview met Handelsonderneming R&J

Handelsonderneming R&J is sinds 10 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Richard Sijbesma – de eigenaar van Handelsonderneming R&J – is erg tevreden over de service van MKB ClickService. 

24 April 2017

Interview met Stefanie

Stefanie Brant is 27 jaar en teamleider van de SEA-afdeling. In april 2016 is Stefanie begonnen bij MKB ClickService als projectbeheerder. Sinds februari vervult zij de functie van teamleider. Stefanie kan veel uitdaging vinden in haar werk. “Ik ben erg kritisch en altijd opzoek naar verbeteringen. Zowel voor het bedrijf als mijzelf.”

19 April 2017

Interview met GB Behangwerken

GB Behangwerken is sinds 1 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Gerco Bouwhuis – eigenaar van GB behangwerken – is erg tevreden over het contact met zijn projectbeheerder. “Als ik bel voor een kleine aanpassing dan word dit snel opgepakt.”

10 April 2017

Steun samen met MKB ClickService Stichting ALS

Vrijdag 16 juni doen onze medewerkers mee met een onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Dit is een initiatief van ICT Waarborg. De bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de ICT Cup.

05 April 2017

Interview met Massagesalon Dolfijn

Massagesalon Dolfijn is al sinds 15 oktober 2015 klant bij MKB ClickService. Marian Edelenbos – de eigenaresse van Massagesalon Dolfijn – is nog steeds erg tevreden met onze service. “Mijn projectbeheerder is erg vriendelijk en meedenkend”. 

27 March 2017