Interview met Autoservice Lukkien

Autoservice Lukkien is sinds mei 2016 klant bij MKB ClickService. Meneer Lukkien – eigenaar van Autoservice Lukkien – is erg te spreken over de samenwerking met MKB ClickService. “Ik ben absoluut tevreden. Het contact is erg goed.”

15 June 2017

Interview met Automat Hardenberg

Automat Hardenberg is sinds mei 2016 klant bij MKB ClickService. Meneer Platjes – eigenaar van Automat Hardenberg – is erg te spreken over de service van MKB ClickService. “Ik was en ben nog steeds heel tevreden.”

01 June 2017

AdWords Strategie - Search

Google AdWords is één van de meest aantrekkelijke online kanalen om te adverteren. Google AdWords is namelijk eenvoudig in gebruik, statistieken zijn duidelijk inzichtelijk en levert doorgaans snel resultaat.

Waarschuwing

De post uit de brievenbus aan de Middenweg in IJsselstein (naast ons hoofdkantoor) is gestolen. MKB ClickService wilt hierbij graag al haar klanten waarschuwen en vragen om extra alert te zijn. Er is een mogelijkheid dat dit kan leiden tot postfraude.

26 April 2017

Interview met Handelsonderneming R&J

Handelsonderneming R&J is sinds 10 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Richard Sijbesma – de eigenaar van Handelsonderneming R&J – is erg tevreden over de service van MKB ClickService. 

24 April 2017