Succesvolle e-mailmarketing

Van de verschillende communicatiemethoden die worden gebruikt om het engagement van je publiek te maximaliseren, zijn e-mails waarschijnlijk het minst gebruikt. Sociale media en video's zijn helemaal in, maar je mag de impact van goede e-mailmarketing niet vergeten.

08 June 2021

Waarom een website hebben zo belangrijk is

Veel kleine bedrijven denken dat een website niet belangrijk is. Ze zijn van mening dat een Facebook-pagina, of zelfs een kaartje met hun telefoonnummer voldoet. Ze zien een website als een overbodige luxe dat ze zich niet kunnen veroorloven. Maar dat is een echte misvatting.

25 May 2021

SEA: Hoe werkt het en waarom is het belangrijk?

Je wilt graag meer bezoekers halen naar je website, maar hoe? Een van de snelste manieren om dit te generen is vanuit zoekopdrachten in zoekmachines zoals Google. Hierin maken we onderscheid in twee mogelijkheden: Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO).

18 May 2021

Het belang van reviews

Reviews zijn een onderdeel van je onderneming die niet onderschat mag worden. Wanneer je op zoek bent naar een product of dienst scrol je al snel door de reviews van het product of de organisatie.

04 May 2021