Bent u klaar voor de GDPR?

Op 25 mei dit jaar gaat er een nieuwe privacywetgeving van kracht waar u als online ondernemer mee te maken zult krijgen. Dat geldt voor alle sites waar persoonlijk herleidbare informatie wordt uitgewisseld (dus ook cookies!).

20 April 2018
Kom in actie voor een wereld zonder ALS

Kom in actie voor een wereld zonder ALS

De medewerkers van Stichting ALS Nederland zetten zich dagelijks in om aandacht en geld te vragen voor de zenuw-spierziekte ALS. In Nederland is de stichting de belangrijkste partij voor financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en oplossing van deze dodelijke ziekte.

19 April 2018

Van ZZP naar het MKB: interview met Roy

Zo veel mogelijk kennis opdoen, voor iedere klant de beste oplossing bedenken en ondertussen niet al te formeel bezig zijn: zo staat projectbeheerder Roy (27) in zijn werk bij MKB ClickService. “Elke dag leer ik wel wat bij,” vertelt hij. “Zo wil ik echt een expert worden.

13 April 2018
Dee's Trimsalon

In de spotlight: Dee’s Trimsalon

Met zo’n ruim en veelzijdig klantenbestand komen we af en toe hele bijzondere klanten tegen. Klanten die niet alleen blij zijn met wat wij voor hen doen, maar ook vice versa! Dewey Saib van Dee’s Trimsalon is hier een voorbeeld van.

19 March 2018

Laat u online kansen liggen?

De helft van de MKB’ers loopt meer dan driekwart van hun klanten mis. Dat blijkt uit de MKB Online Monitor, een initiatief van MKB-Nederland.

14 March 2018