Via Bouwklaar genoeg klussen voor een jaar

02 February 2018

Mark van Wonderen van SVW Bouw merkte hij niet genoeg leads binnenhaalde. MKB ClickService kwam vervolgens met een oplossing: ons nieuwe Bouwklaar-concept, waar vakmannen en particulieren elkaar heel eenvoudig vinden. Inmiddels heeft SVW Bouw genoeg klussen voor een jaar binnengehaald!

SVW Bouw: allround bouwbedrijf

SVW Bouw kan worden omschreven als een allround bouwbedrijf met de expertise in huis om alles op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw van A tot Z uit te voeren. Het hoofdzakelijke werkgebied is Noord-Nederland, maar voor eigenaar Mark van Wonderen “maakt het niet zo veel uit waar ik moet werken”. Opdrachten in plaatsen zoals Amersfoort, Den Haag en Schiedam pakt hij dan ook net zo lief op.

Werkzaamheden lopen uiteen van badkamers verbouwen tot woningrenovatie en allerlei losse klussen in en om het huis. Het uiteindelijke doel van het bedrijf is om door te groeien naar de vastgoedbranche. Dat vraagt echter om een zeker budget, en daar zijn weer goede klussen voor nodig. Met behulp van Bouwklaar is dit doel voor SVW Bouw al snel dichterbij aan het komen.

Op een nieuwe manier adverteren

SVW Bouw maakt gebruik van de nieuwste toevoeging aan het aanbod van MKB ClickService: Bouwklaar, een platform speciaal voor bedrijven in de bouw-, klus- en onderhoudssector. Hier heeft hij voor gekozen nadat hij voorheen bij lange na niet genoeg leads binnenkreeg. En de keuze voor die omslag heeft zijn vruchten afgeworpen: met Bouwklaar heeft SVW Bouw ondertussen genoeg klussen binnengehaald om de volledige jaarplanning mee op te vullen.

Voordelen van Bouwklaar

Een van de voordelen die Mark ondervindt aan het gebruik van Bouwklaar, is dat hij vooral veel grote klussen binnenhaalt. Denk aan volledige badkamers, uitbouwen en dakkappellen. Met andere woorden: Bouwklaar is voor SVW Bouw een concept dat zijn investering meer dan terugverdient. “Er komt meer werk uit dan ik eigenlijk verwacht had,” vertelt Mark. De kwaliteit van de leads is dermate goed, dat er goede klussen uitkomen die ook goede omzet opleveren. Nog een aspect dat Bouwklaar heel aantrekkelijk maakt, is volgens Mark het gemak. “De afspraak om langs te gaan is al gemaakt. Dat is het prettigste aan Bouwklaar.” Een vakman heeft het per slot van rekening al druk genoeg!

Ook staat kwaliteit hoger in het vaandel dan een bodemprijs. Op andere vergelijkbare platforms ondervond Mark de focus op lage prijzen als nadeel. “Iedereen kijkt gewoon naar het laagste bedrag. Soms reageerden er 25 tot 50 vakmannen op 1 klus. De prijzen die ervoor geboden werden lagen zó ver onder een realistische prijs.” Omdat er bij Bouwklaar maximaal 5 vakmannen op 1 offerte-aanvraag worden gezet, is er meer aandacht voor zaken zoals materiaalkeuze en de kwaliteit van het eindresultaat. “Dit raad ik zeker andere vakmannen aan!”

Project voor

Project nadat Mark klaar was

MKB ClickService is blij dat het kiezen voor een andere insteek op het gebied van adverteren zo voordelig heeft uitgepakt voor SVW Bouw. We hopen in de toekomst nóg meer leads te genereren voor SVW Bouw en andere vakmannen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via 030 – 266 96 66.