De kracht van meetbare marketing: interview met teamleider Stefanie

02 August 2018

Stefanie is teamleider projectbeheer. Zij speelt een centrale rol in de organisatie van MKB ClickService en is een echte Googlekenner. Wij spraken Stefanie over haar werk als teamleider en wat dit werk zo leuk maakt: “Als een projectbeheerder zijn of haar Google-certificaten heeft gehaald, word ik daar super blij van.”

Meten is weten

Sinds ruim twee jaar is Stefanie werkzaam bij MKB ClickService. Zij begon als projectbeheerder en stroomde al snel door tot de functie van teamleider. Zij is daarmee uiteindelijk verantwoordelijk voor het op tijd afronden van uw landingspagina’s en campagnes. “Het moet op tijd klaar zijn, maar de kwaliteit moet daarnaast ook goed zijn. Daarom check ik de campagnes en budgetten voordat alles op Google verschijnt,” aldus Stefanie.

Inmiddels beschikt Stefanie al over heel wat jaren ervaring met Google Ads (voorheen Google Adwords). Voordat zij aan de slag ging bij MKB ClickService was zij namelijk enige tijd werkzaam bij Google. Wat maakt Google Ads nu z’n interessante vorm van online marketing? “Wat erg prettig is aan Ads is dat er in redelijk korte tijd resultaten bereikt kunnen worden. Het is dus heel doelgericht. Bovendien zijn de resultaten meetbaar, wat redelijk uitzonderlijk is voor marketing. Dat geeft mij voldoening.”

Het Google-certificaat

Het werk als projectbeheerder is voor veel medewerkers een springplank. Zij hebben al een achtergrond in marketing, maar willen zich graag specialiseren in online marketing en in het bijzonder Google Ads. “Dat maakt het mogelijk om projectbeheerders de juiste informatie mee te geven en op te leiden volgens onze standaards. Ik geef ze trainingen om hun kennis bij te spijkeren en te verdiepen en daar hebben zij dan echt iets aan.”

Naast de trainingen blijven de projectbeheerders zich ontwikkelen door het behalen van Google Certificaten. Deze kunnen projectbeheerders behalen bij Google zelf om zo hun kennis te testen en up-to-date te houden. “Het is een manier om te zorgen dat onze specialisten zich blijven ontwikkelen. Zij krijgen zo de juiste informatie mee over actuele zaken. En het behalen van zo een certificaat is natuurlijk heel leuk en goed voor de werksfeer!”

Het belang van een goede sfeer

En daar heeft iedereen baat bij. Wie wil er nu niet met een goed gevoel naar het werk gaan? “We lachen veel met elkaar en iedereen is heel behulpzaam. Op die manier hoeven de projectbeheerders nooit bang te zijn om bij elkaar aan te kloppen met vragen en valt er niemand buiten het team. En dat goede gevoel vertaalt zich naar de positieve omgang met klanten.”

 

Onze projectbeheerders gaan met plezier voor u aan de slag. Hebt u vragen over onze dienstverlening of uw landingspagina’s? Neem gerust contact op met uw projectbeheerder via 030-266 9666. Wij staan graag voor u klaar.