De nieuwe klantenzone

03 July 2020

Recent hebben wij u op de hoogte gesteld van uw vernieuwde klantenzone. Middels deze blog geven wij uitleg over de belangrijkste wijzigingen.

De klantenzone is, zoals vanouds, nog steeds toegankelijk via my.mkbclickservice.nl of via onze website www.mkbclickservice.nl. Recent heeft u van ons een e-mail ontvangen met daarin uw nieuwe logingegevens. Vanaf heden dient u met uw klantnummer, uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen.

Waar kan ik inloggen?

Navigeer naar my.mkbclickservice.nl en voer uw klantnummer in. Klik vervolgens op de button toegang tot mijn klantengebied en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt uw statistieken via deze pagina 24/7 bekijken op ieder gewenst moment en op ieder apparaat.

Wat is er veranderd?

Waar er voorheen meerdere mogelijkheden waren om de statistieken van uw landingspagina’s te bekijken, hebben we dit nu in één handig overzicht verwerkt. Zo ziet u in één oogopslag op welke apparaten uw landingspagina’s doorgaans zijn bekeken en welke pagina’s het meest zijn bezocht. Daarnaast ziet u belangrijke statistieken zoals: de hoeveelheid bezoekers die uw landingspagina’s hebben gegenereerd en hoe lang ze gemiddeld op uw landingspagina’s blijven.

In het tabblad Google Ads, ziet u de statistieken van uw Google Ads-Campagne. U ziet exact wat de kost-per-klik van uw campagne is, hoeveel vertoningen en hoeveel klikken uw Google Ads Campagne genereert. En op welke zoekwoorden en advertenties wordt geklikt. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de resultaten van uw Google Ads-Campagne.

In mijn account kunt u uw gegevens wijzigen waaronder uw Google Ads budget. Wenst u een maand niet te adverteren? Of wilt u graag een extra investering in uw Google Ads-Campagne. Dan kunt u dit wijzigen bij maandelijks Adwords budget. Bent u niet zeker welk budget voor u het meest rendabel is? Onze online marketeers staan voor u klaar om voor u een budget voorstel te maken.

De nieuwe klantenzone biedt mogelijkheid om zelf aanpassingen aan uw landingspagina’s te verrichten. Aan de linkerzijde ziet u een overzicht welke u toegang geeft tot verschillende elementen van uw landingspagina’s. Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om deze wijzigingen met u te bespreken en op professionele wijze door te voeren.

De statistieken van uw landingspagina’s en/of Google Ads-Campagne zijn pas zichtbaar zodra deze online staan. U wordt hier per e-mail over geinformeerd door uw online marketeer.

Ziet u een foutmelding, bent u uw logingegevens kwijt of heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 030 - 266 9666 of stuur ons gerust een e-mail naar het e-mailadres info@mkbclickservice.nl. Wij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 08:30 en 18:00.