Een goede start als online marketeer: interview met Jennerino

24 November 2017

Een van de meest recente versterkingen van ons productieteam is Jennerino (26). Al van jongs af aan spontaan, ambitieus en geïnteresseerd in zelfontwikkeling was de keuze voor marketing voor hem snel gemaakt. Zijn doel? Mezelf ontwikkelen tot betere online marketeer.

Ruimte om te leren

Jennerino staat nog in de startblokken van zijn ontwikkeltraject bij MKB ClickService. Gelukkig merkte hij al snel dat hij alle ruimte kreeg. Dat stukje zelfstandigheid vind ik heel erg fijn. Dat geeft me de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Je hebt wel te maken met deadlines, maar je kunt zelf de planning bepalen. Dit heeft vooral het voordeel dat je ook heel veel over jezelf leert. Groeien en ontwikkelen is voor hem heel belangrijk. Het zet mij op scherp. Ik ben best een gedisciplineerd en ambitieus persoon. Ik ben ooit op het laagste niveau begonnen en heb mezelf omhoog gewerkt. Sindsdien ben ik bezig met mezelf continu ontwikkelen.

En Jennerino is nog lang niet uitgeleerd. Hoe gek het misschien ook klinkt, lijkt het hem heel interessant om mee te maken als een klant niet helemaal tevreden is. Ik denk dat je daar het meeste van kunt leren. Bovendien wil ik gewoon het beste resultaat voor mijn klanten. Laatst kreeg ik van een klant een positieve reactie op mijn snelle aanpassingen. Toen was ik erg blij dat iemand daar zo blij mee was. Het motiveert mij om een stapje extra te zetten.

Thuis in het team

De onderlinge gezelligheid is nog een aspect wat voor hem veel betekent. Toen ik hier binnenkwam, was het even de kat uit de boom kijken. Maar al snel merkte ik dat het hier heel open is en iedereen zichzelf kan zijn. Ik heb daarnaast nooit het idee gehad dat ik iets moest doen om erbij te horen. Je wordt gelijk opgenomen in de groep. Na slechts een paar weken zat ik al helemaal op m’n plek.

Kijk, werk is leuk, maar een goed team hebben is heel belangrijk omdat je dan echt met plezier naar je werk gaat. Niet alleen om te werken, maar ook om een een sterke band met je collega’s te vormen. Natuurlijk haal ik voldoening uit mijn werk, maar het contact met mijn collega’s maakt het werk nóg leuker.

Plus, de vrije sfeer die je hier hebt communiceer je eveneens naar de klant, zo vertelt Jennerino. Het aanpassingsniveau is heel erg groot. Ik vind het vooral fijn omdat dat tevens een stukje bijdraagt aan mijn zelfontwikkeling. Je bent niet steeds op dezelfde manier bezig, dus je leert jezelf uitdagen. Zo hoop ik mezelf te ontwikkelen tot een betere online marketeer.

 

Dat er altijd meer in zit, snappen we bij MKB ClickService maar al te goed. Daarom blijven we continu bezig met het verder ontwikkelen van onze dienstverlening. Heeft u verbeterpunten voor ons? Laat het gerust weten! U bereikt onze klantenservice via 030 266 96 66.

* Jennerino, Projectbeheerder