Elke minuut een stortvloed aan online activiteit

06 October 2017

Het aantal mensen dat online actief is, groeit en groeit maar door. Via zoekmachines zoeken we collectief heel wat af en we maken bij elkaar explosief gebruik van sociale mediakanalen. In de onderstaande infographic ziet u wat er in slechts één minuut zo allemaal op het web gebeurt. Wilt u weten wat dit voor uw onderneming kan betekenen? Lees dan snel verder!


Bron: Domosphere

Het belang van online zichtbaarheid

Zoals u kunt zien vindt er per minuut enorm veel interactie plaats. Kijk maar eens naar de maar liefst 3,6 miljoen Google-zoekopdrachten. Sociale media zijn tevens populair: 4,1 weergaven van YouTube-video’s, meer dan 46.000 Instagram-posts en 456.000 Twitter-berichten… en dan hebben we het nog niet eens over Facebook. Genoeg wegen dus om te bewandelen naar een succesvol online leven van uw bedrijf! Wat voor u de beste keuze is, is maar net afhankelijk van uw branche en uw doelgroep. Er is voor iedereen wel een geschikte strategie. Niet meer meegaan met de razendsnelle ontwikkelingen is gewoonweg geen optie meer in dit digitale landschap.

Mis de boot dus niet en benut de talloze mogelijkheden optimaal. Dit is belangrijk om online zichtbaar te worden en te blijven. Google hecht bijvoorbeeld waarde aan een levendige website en een hoge mate van interactie is interessant voor bezoekers én voor de vindbaarheid. Daarom is het voordelig om regelmatig content voor uw website te produceren en via social media contact met uw klanten te hebben.

Hulp bij uw online marketing

Al deze informatie kan duizelingwekkend werken en het is makkelijk om in een online doolhof verdwaald te raken. Dat begrijpt MKB ClickService heel goed. Onze missie is dan ook u helpen succesvol online te ondernemen. Dat doen wij door middel van:

 

 

Zo doen wij er alles aan om uw website hoog in Google te laten scoren en daarmee uw naamsbekendheid en conversies te vergroten!

Onze medewerkers zetten zich graag in voor u en uw bedrijf. U heeft altijd contact met uw persoonlijke projectbeheerder en accountmanager – zij houden uw campagne en website nauwlettend in de gaten en kunnen u hierover uitstekend adviseren. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel naar 030-2669666 of maak gebruik van het online contactformulier en wij helpen u met alle plezier verder. Wij denken mee met het MKB!