Even niet ziek zijn

09 August 2018

Wie wil zieke kinderen nu niet een warm hart toedragen? Wij van MKB ClickService in ieder geval wel! Daarom zijn wij trots sponsor van Surfkids. Zo zetten wij ons in om de tijd in het ziekenhuis net wat plezieriger te maken voor al deze kids. Ook uw steentje bijdragen? Lees hier meer over dit goede doel!

Aandacht voor zieke kinderen

Dagelijks liggen er duizenden kinderen in het ziekenhuis. Ze kunnen niet naar huis, omdat hun gezondheid dat niet toelaat. Daar komt nog eens bovenop dat ze constant te maken hebben met testen, onderzoeken, medicijnen en ander gedoe. Het ziekenhuispersoneel en het bezoek dat ze krijgen doet er natuurlijk alles aan om hun verblijf zo prettig mogelijk te maken. Maar het blijft toch het ziekenhuis.

Om de patiëntjes een beetje afleiding en een stukje ontspanning te geven is er Surfkids. Een website vol interessante weetjes en leuke spelletjes én een magazine dat viermaal per jaar over ziekenhuizen in Nederland verspreid wordt. Een echt informatief en interactief medium dus, waar alle kinderen tussen de 7 en de 12 jaar volop kunnen spelen, lezen en leren. Zo zijn ze heel eventjes niet zo ziek.

Een maatschappelijke bijdrage

MKB ClickService is niet alleen betrokken bij ondernemers, maar ook bij de maatschappij als geheel. Vandaar dat wij brons sponsor zijn van Surfkids. Door een bijdrage te doen, zetten wij ons in om te zorgen dat het magazine gratis bij zieke kinderen terecht kan blijven komen. Wij hopen hen daarmee een hart onder de riem te kunnen steken.

Ook ú kunt zieke kinderen steunen! Word bijvoorbeeld sponsor van Surfkids of doe een financiële duit in het zakje van een van haar partners: Stichting Opkikker, Metakids en Make-A-Wish Nederland – allen organisaties die zieke kinderen een warm hart toedragen. U ook?