Interview met Automat Hardenberg

01 June 2017

''Ik ben gewoon heel tevreden over MKB ClickService"

Automat Hardenberg is sinds mei 2016 klant bij MKB ClickService. Meneer Platjes – eigenaar van Automat Hardenberg – is erg te spreken over de service van MKB ClickService. “Ik was en ben nog steeds heel tevreden.”

Automat Hardenberg beschikt over een autoshop waar klanten terecht kunnen voor diverse losse auto-onderdelen. Tevens hebben zij een wagenpark met tweedehands auto’s voor diverse budgetten en een werkplaats waar onderhoud en reparatie aan auto’s worden verricht. Eveneens spoelen zij de motor of versnellingsbak en zijn zij bevoegd om de APK uit te voeren. 

Meneer Platjes is erg blij over het contact met zijn projectbeheerder. “Als ik iets gewijzigd wil hebben dan geef ik dat door en wordt het onmiddellijk door mijn projectbeheerder aangepast. MKB ClickService pakt alles direct op.”

Meneer Platjes vertelt dat hij sinds de samenwerking met MKB ClickService beter vindbaar is op het internet. “Zeker 80% van de telefonische oproepen komen binnen via het call tracking-nummer. Deze mensen moeten het 085-nummer via de website gevonden hebben. Dat kan niet anders.” 

Eveneens geeft meneer Platjes aan dat hij meer klanten heeft door de diensten van MKB ClickService.  “De verkoop van auto’s is erg gestegen sinds onze samenwerking. Voorheen hadden wij nooit clicks op de Occasions-pagina. Die zijn er nu wel. Er zit verbetering in.”