Interview met Duiveman Installatietechniek

14 June 2016

''De uitstraling van de site heeft een positief effect op ons bedrijf.''

Duiveman Installatietechniek is al sinds juni 2015 klant bij MKB ClickService en heeft het contract onlangs nog verlengd. Mevrouw Duiveman – een van de directieleden van het bedrijf – laat ons weten dat zij zeer tevreden is met onze diensten: “Het concept klopt van begin tot eind.”

Vanaf het eerste moment is mevrouw Duiveman al enthousiast. “Binnen het bedrijf waren we nog niet bekend met MKB ClickService. De vertegenwoordiger die toentertijd bij ons langskwam had een goed en helder verhaal. We waren meteen overtuigd en besloten een samenwerking aan te gaan”, zegt ze. Ondertussen loopt de Google AdWords campagne alweer een jaar en de klanten blijven binnenstromen. Daarnaast is de vindbaarheid van Duiveman Installatietechniek enorm verbeterd.

Ook de service en communicatie vanuit MKB ClickService ervaart mevrouw als prettig. “Wanneer ik bel word ik uitstekend en spoedig geholpen. Bovendien houdt MKB ClickService de vinger aan de pols en komt regelmatig met bruikbare feedback. Zo gaf een vertegenwoordiger onlangs de tip om onze BizBook meer te gebruiken voor het opbouwen van recensies.” Toch is mevrouw Duiveman het meest blij met de website: “De website is erg mooi geworden. De uitstraling van de site heeft een positief effect op ons bedrijf.”

Duiveman Installatietechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van installatietechnieken in woonhuizen en in de utiliteitsbouw. Het familiebedrijf begon in 1970 met verwarming en luchtbehandeling en heeft het servicepakket inmiddels uitgebreid met allerlei disciplines. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Duiveman Installatietechniek.