Interview met GB Behangwerken

10 April 2017

''Wat ik erg prettig vind is dat ik zelf ook aanpassingen kan doen op mijn website".

GB Behangwerken is sinds 1 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Gerco Bouwhuis – eigenaar van GB behangwerken – is erg tevreden over het contact met zijn projectbeheerder. “Als ik bel voor een kleine aanpassing dan word dit snel opgepakt.”

In februari 2016 heeft meneer Bouwhuis GB Behangwerken opgericht. Zijn vrouw, Marin Bouwhuis - Segaar, springt regelmatig bij naast haar eigen baan als verpleegkundige. Zij zijn gevestigd in Emmen en hebben een werkgebied van 100 km daar omheen. Zij richten zich voornamelijk op particulieren, maar kunnen uiteraard ook door bedrijven ingehuurd worden. Zij zijn gespecialiseerd in diverse wandstoffering en werken met o.a. vliesbehang, fotobehang en glasweefselbehang. 

Meneer Bouwhuis is erg tevreden over de service van MKB ClickService. Als hij aanpassingen wilt aan de website dat neemt hij contact op met zijn projectbeheerder. “Wij zijn erg blij met onze persoonlijke projectbeheerder. Kleine aanpassingen aan de website voert hij snel door.”

Meneer Bouwhuis denkt zelf ook mee over hoe de website eruit moet komen te zien. “Wat ik erg prettig vind is dat ik zelf ook aanpassingen kan doen op mijn website, zoals projecten, foto’s of teksten toevoegen.” 

Neem hier een kijkje op de website van GB Behangwerken.