Interview met GB Behangwerken

10 April 2017

''Het is zeer prettig dat ik zelf ook aanpassingen kan doen op mijn website"

GB Behangwerken is sinds 1 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Gerco Bouwhuis – eigenaar van GB behangwerken – is erg tevreden over het contact met zijn projectbeheerder. “Als ik bel voor een kleine aanpassing dan word dit snel opgepakt.”

In februari 2016 heeft meneer Bouwhuis GB Behangwerken opgericht. Zijn vrouw, Marin Bouwhuis - Segaar, springt regelmatig bij naast haar eigen baan als verpleegkundige. Zij zijn gevestigd in Emmen en hebben een werkgebied van 100 km daar omheen. Zij richten zich voornamelijk op particulieren, maar kunnen uiteraard ook door bedrijven ingehuurd worden. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse wandstoffering en werken met onder andere vliesbehang, fotobehang en glasweefselbehang. 

Meneer Bouwhuis is erg tevreden over de service van MKB ClickService. Als hij aanpassingen wil aan de website neemt hij contact op met zijn projectbeheerder. “Wij bij GB Behangwerken zijn erg blij met onze persoonlijke projectbeheerder. Kleine aanpassingen aan de website voert hij snel door.”

Meneer Bouwhuis denkt zelf oveneens mee over hoe de website eruit moet komen te zien. “Wat ik erg prettig vind, is dat ik zelf ook aanpassingen kan doen op mijn website. Denk bijvoorbeeld aan, projecten, foto’s of teksten toevoegen.” 

Neem hier een kijkje op de website van GB Behangwerken.