Interview met Handelsonderneming R&J

24 April 2017

Handelsonderneming R&J is sinds 10 maart 2016 klant bij MKB ClickService. Richard Sijbesma – de eigenaar van Handelsonderneming R&J – is erg tevreden over de service van MKB ClickService. 


Handelsonderneming R&J is gevestigd in Emmen en biedt diverse diensten omtrent ijzer- en houtwaren. Zij richten zich voornamelijk op het ophalen en recyclen van oud metaal, leveren van haardhout, regelen van gevelrenovatie en/of het maken van steigerhouten meubels (op maat). 

Meneer Sijbesma heeft 7 landingspagina’s in zijn pakket in plaats van de standaard 5. Zijn partner helpt jongeren met gedragsproblemen, (licht) psychiatrische klachten en/of een (licht) verstandelijke beperking. Hiervoor zijn 2 landingspagina’s ontwikkeld. Onze copywriters hebben hiervoor teksten geschreven die gericht zijn op dagbesteding. Neem hier een kijkje op de website van JOJA.

Meneer Sijbesma is blij met het persoonlijke contact. “Elke drie maanden word ik gebeld door mijn accountmanager om de samenwerking te bespreken”. Voor aanpassingen aan de website kan meneer Sijbesma contact opnemen met zijn projectbeheerder. Samen hebben zij besloten om de website van Handelsonderneming R&J te vernieuwen. Bekijk hier de website.