Interview met Kloos 2 U Fitness

06 September 2016

''Via de landingspagina’s krijg ik meer reacties dan via mijn eigen website''.

Kloos 2 U Fitness is al een jaar klant bij MKB ClickService en heeft onlangs nog het contract verlengd. Meneer Lebbing – eigenaar van het bedrijf – laat ons weten tevreden te zijn met onze diensten: “Mijn doel was een betere vindbaarheid op het internet. Dat is gelukt!”.

Op het moment dat er door een van onze vertegenwoordigers contact met meneer Lebbing wordt opgenomen, besluit hij in gesprek te gaan. “Het leek mij een mooie gelegenheid om eens te kijken wat MKB ClickService voor mij kon betekenen. Mijn eigen website was namelijk verouderd en het concept klonk aangenaam. Ik dacht dat de landingspagina’s en de Google Adwords-campagne wel zouden bijdragen aan meer klandizie en een verbeterde online vindbaarheid.” Nadat meneer een samenwerking met ons aanging en wij onze diensten hadden gestart, bleek dit inderdaad zo.

De campagne loopt inmiddels al sinds augustus 2015. Meneer Lebbing is al vanaf begin af aan blij met het resultaat: “De website is overzichtelijk en duidelijk. Ik krijg zelfs meer reacties via de landingspagina’s dan via mijn eigen site. Daarbij ben ik regelmatig op de eerste pagina van Google te vinden.” Meneer heeft eigenlijk nog nooit problemen met MKB ClickService gehad. Het enige waar hij tegenaan is gelopen, is dat zijn website niet responsive was. “Toen ik hierover belde werd dit direct door mijn projectbeheerder aangepast”, vertelt hij.

Meneer is dan ook blij met onze service. “Er wordt regelmatig door de accountmanager gebeld om te vragen of alles naar wens is. Daarbij word ik altijd goed geholpen als ik bijvoorbeeld iets veranderd wil zien aan de website. Binnen een week is het al geregeld.” Wel zou hij graag een nog groter klantenbestand willen opbouwen. “MKB ClickService is een goede investering, maar nóg meer rendement uit de campagne halen staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje.”

Kloos 2 U Fitness is een sportschool in Assen met eerlijke tarieven en waarbij verantwoord en veilig sporten hoog in het vaandel staat. Naast de fitness is er een ruimte waar regelmatig groepslessen gegeven worden. Bovendien behoren personal training en een schoonheidsbehandeling in de bijhorende schoonheidssalon tot de mogelijkheden. 

Bekijk hier de website van Kloos 2 U Fitness