Interview met Massagesalon Dolfijn

27 March 2017

''Fijn dat mijn projectbeheerder zo meedenkt''.

Massagesalon Dolfijn is al sinds 15 oktober 2015 klant bij MKB ClickService. Marian Edelenbos – de eigenaresse van Massagesalon Dolfijn – is nog steeds erg tevreden met onze service. “Mijn projectbeheerder is erg vriendelijk en meedenkend”.


Marian heeft in 2005 haar bedrijf opgericht en is nu gevestigd aan de Goyerkamp 9 te Zwolle. Niet alleen Marian, maar ook haar man Alex geeft massages. Marian is een professionele en gediplomeerde masseuse en volgt nog regelmatig workshops. Zij is gespecialiseerd in diverse massages, zoals Chinese Massage, Ontspanningsmassage, Hot Stone Massage en een Massage op Maat. Lees hier meer over de massages die Massagesalon Dolfijn aanbiedt. 

“Vooral vrouwen hebben last van stress. Daar wil ik graag wat mee doen”. Haar klanten moeten zich prettig maar vooral ook veilig voelen zodat zij zich volledig kunnen overgeven aan de massage en zich daardoor ook volledig kunnen ontspannen. Bij lichte klachten wordt de massage aangepast aan de behoeftes van haar klant. Marian zit eraan te denken om te gaan verhuizen naar een andere regio. Meerdere vaste klanten hebben aangegeven niet zonder haar te kunnen en voor haar massages graag een stukje willen rijden. 

Marian vindt het erg fijn dat MKB ClickService haar regelmatig belt. Ze is erg te spreken over de snelle aflevering en de adviezen die worden gegeven. De AdWords-campagne geeft niet altijd het gewenste resultaat. De ene maand krijgt zij meer aanvragen binnen dan de andere maand. “Om de resultaten te verbeteren is er geadviseerd om te adverteren voor mijn eigen website in plaats van de landingspagina’s. Fijn dat mijn projectbeheerder zo meedenkt”. Marian vindt het fijn dat MKB CilckService zoekt naar oplossingen om de resultaten te verbeteren.