Interview met Multibestrijding

29 July 2016

''Al direct voelde ik een klik met MKB ClickService''.

Multibestrijding is al meer dan twee jaar klant bij MKB ClickService en is na een moeizame start inmiddels zeer tevreden. Meneer Soepboer – eigenaar van het bedrijf – laat ons weten dat hij blij is met ons product en onze service: “Ik voel echt een ‘klik’ met het bedrijf!”.


Wanneer meneer Soepboer via een bekende hoort over MKB ClickService, besluit hij bij ons te informeren naar de mogelijkheden. “Al snel kwam er een vertegenwoordiger bij ons langs voor een gesprek. Hierin werd alles uitgelegd en ik voelde al meteen dat het concept ‘klikte’ met mijn ideeën”, zegt hij. Om die reden besloot meneer een samenwerking aan te gaan. “Het bijhouden van mijn website en van de Google AdWords campagne kostte mij veel tijd. Juist daarom wilde ik de werkzaamheden aan een professional overlaten.”

De Google AdWords campagne die MKB ClickService heeft opgezet loopt inmiddels al sinds 2013. Meneer geeft aan dat hij niet meteen tevreden was met de campagne. “Niet altijd was ik even vindbaar en de clicks voor mijn sector zijn best prijzig. Toen ik hierover contact opnam met mijn campagnebeheerder werd mij goed uitgelegd waardoor dit kwam. Hij heeft er ook alles aan gedaan om de campagne te verbeteren”, vertelt hij.

Nog steeds zou meneer Soepboer graag zijn klantenkring willen uitbreiden. “Ik ben tenslotte een ondernemer, dus het mag van mij altijd meer. Toch ben ik na een moeizame start ondertussen erg blij met de service en het contact van MKB ClickService. Over de website ben ik eveneens zeer tevreden en ik ben tot nu toe altijd goed geholpen. Als er iets aangepast moet worden, gebeurt dit vrijwel gelijk. Ik kan dus zeker wel stellen dat ik profijt heb van de dienst.”

Multibestrijding is het adres voor ongediertebestrijding in Noord-Nederland en is hiervoor dan ook EVM gecertificeerd. Hierbij gaat het om de bestrijding van insecten en knaagdieren en de wering van vogels. Het bedrijf beoogt een snelle en effectieve verdelging van ongedierte en staat 24/7 voor klanten klaar.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Multibestrijding.