Interview met Pand 28

17 August 2016

''Eén telefoontje en MKB ClickService lost het voor me op''.

Pand 28 is nog niet heel lang klant bij MKB Clickservice, maar kan nu al stellen blij te zijn met onze diensten. Meneer Leistra – eigenaar van de fysieke- en onlinewinkel – vertelt na een moeizame start toch erg tevreden te zijn: “MKB ClickService kwam precies op het juiste moment.”

Het is november 2015 als een van onze vertegenwoordigers langskomt bij Pand 28. Meneer Leistra wilt precies op dat moment een website voor zijn winkel gaan ontwikkelen en deze uitbreiden met een webshop. MBK ClickService komt daarom als geroepen. “Zelf had ik te weinig tijd om deze zaken te regelen. Omdat MKB ClickService zowel een website als een webshop voor mij kon ontwikkelen, leek het mij een goed idee om het werk volledig uit handen te geven. Ik had er alle vertrouwen in.”

Toch begint de samenwerking tussen Pand 28 en MKB ClickService wat moeizaam. “Hier en daar ging er wat fout, maar gelukkig zijn alle problemen nu van tafel. Zo ben ik onlangs nog op het hoofdkantoor in IJsselstein langs geweest, waar de medewerkers ruimschoots de tijd voor mij namen”, zegt hij. De samenwerking met MKB ClickService ervaart meneer dan ook als erg prettig: “Ik ben altijd goed geholpen door mijn projectbeheerder; ik hoef maar te bellen en het wordt opgelost. Op dit moment is MKB ClickService druk bezig de puntjes op de i te zetten voor mijn webshop. Daarna is het product hopelijk helemaal perfect!”

Pand 28 is een compleet winkelcentrum in Sexbierum die diverse diensten en producten heeft samengebracht in één pand. Of het nu gaat om fietsen, bloemen, speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen of meer: hier vindt u 900m² aan winkelplezier. Daarnaast heeft de winkel een eigen webshop met een breed assortiment aan producten, van mobiele accessoires tot aan barbecues. Lees meer over de winkel en de webshop.