Interview met Slijptechniek Beusichem

10 December 2015

''Gewoon perfect!''

Slijptechniek Beusichem levert via de website lintzagenopmaat.nl lintzagen of bandzagen van een uitstekende kwaliteit voor vrijwel elke lintzaag tegen scherp concurrerende prijzen. Lintzagenopmaat.nl is gespecialiseerd in het maken (lassen) van lintzagen. Zij hebben lintzagen in allerlei soorten en maten voor hout, kunststof en metaal verwerking op voorraad.

Meneer Frankenhuyzen is zeer tevreden over de diensten van MKB ClickService. Hij merkt dat hij veel meer aanvragen krijgt en zodoende meer klanten. Ook wat betreft zijn zichtbaarheid op het internet is meneer erg positief. ,,We staan bijna altijd bovenaan!’’ De klanten blijven niet binnen de regio, maar komen uit heel Nederland en soms zelfs uit België.

Meneer Frankenhuyzen vindt de service en communicatie van MKB ClickService prima. ,,Als ik wat wil weten, word ik goed geholpen.’’

Meneer heeft een nieuw contract bij MKB ClickService getekend en zal dan gebruik gaan maken van call tracking. Ook worden de zoekwoorden aangepast omdat meneer de vleesindustrie in wil. 
,,Het loopt gewoon goed, ik kan er niet veel anders van maken!’’

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Slijptechniek Beusichem.