Interview met Solar Sjop

04 July 2016

''MKB ClickService is mij altijd een stapje voor''

Al sinds juni 2015 is Solar Sjop klant bij MKB ClickService. Het contract met het bedrijf is onlangs nog verlengd. Meneer Vermeulen – de eigenaar van Solar Sjop – is nog steeds bijzonder tevreden met onze diensten: “MKB ClickService kwam op het juiste moment op de juiste plaats.”

De Google AdWords campagne loopt inmiddels al een jaar en meneer Vermeulen is nog altijd blij dat hij met ons in zee is gegaan. “Op het moment dat MKB ClickService bij mij aanklopte was het precies het moment dat er iets moest gaan gebeuren. Mijn website was toen net in de maak, toch besloot ik het online aspect volledig aan MKB ClickService uit handen te geven”, zegt hij. De zichtbaarheid op het internet van Solar Sjop is volgens meneer naar eigen zeggen zelfs met ‘1000%’ gestegen: “Ik had helemaal niets op het web, MKB ClickService heeft alles – van website en teksten tot online campagne – voor mij geregeld.”

Wel ziet meneer het aantal klanten nog graag toenemen. “Ik heb al heel wat meer klanten dan voorheen, maar hoe meer klanten, hoe beter!” De service vanuit MKB ClickService ervaart hij daarnaast als uitstekend: “Jullie zijn mij altijd een stapje voor. Voordat ik een vraag heb, weet ik het antwoord al. Daarbij vertrouw ik volledig op jullie diensten en kennis. Naar mijn idee heb ik absoluut te maken met vakbekwame mensen.”

Solar Sjop in Etten-Leur is het adres voor duurzame energie. Het bedrijf verkoopt sinds januari 2014 zonnepanelen, zonneboilers, hout cv-kachels en zonnebarbecues aan particulieren en bedrijven door heel Nederland.

Nieuwsgierig naar de website van Solar Sjop? Bekijk de site hier