Interview met Stefanie

19 April 2017

''Gas erop en doorzetten''

Stefanie Brant is 27 jaar en teamleider van de SEA-afdeling. In april 2016 is Stefanie begonnen bij MKB ClickService als projectbeheerder. Sinds februari vervult zij de functie van teamleider. 

Stefanie heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Ze heeft een enorme passie voor auto’s en daarom was een baan bij Volkswagen ook een logische keuze. Ze vervulde daar de rol van verkoopmedewerker. Daarna heeft Stefanie gewerkt bij Google in Tilburg als Sales Executive waar zij verantwoordelijk was voor het begeleiden van startende ondernemers met Google Adwords campagnes. 

Stefanie wilde zich graag specialiseren in AdWords en is hierdoor terecht gekomen bij MKB ClickService. “Het is een ideale plek voor starters.”

Een normale werkdag voor Stefanie ziet er als volgt uit: 

  • Maken van tijdsplanningen
  • Bewaren van deadlines
  • Optimaliseren van AdWords-campagnes/ Bedenken van nieuwe Adwords-strategieën. 
  • Bijscholen van de projectbeheerders 
  • Verbeteren van procedures

Wat Stefanie het leukst vindt aan haar werk, is dat zij de projectbeheerders elke dag weer iets nieuws kan leren. Daarnaast streeft ze ernaar om de projectbeheerders te helpen naar een hoger niveau te tillen. “Wij gaan met z'n allen voor een goed resultaat voor de klant. Dat is waar we ons werk uiteindelijk voor doen.” 

Stefanie vindt veel uitdaging in haar werk. “Ik ben erg kritisch en ben altijd opzoek naar verbeteringen. Zowel voor het bedrijf als voor mijzelf.” Daarbij is er veel variatie in de werkzaamheden van Stefanie. “Er is een mix tussen enerzijds klantcontact en anderzijds het bewaken van deadlines.’’

Stefanie is erg te spreken over de werksfeer bij MKB ClickService. Ze vertelt dat de medewerkers leuk met elkaar omgaan zowel op de werkvloer als daarbuiten. “Ik ben erg trots op mijn afdeling. We hebben een drukke periode gehad, maar samen hebben wij ervoor gezorgd dat alles goed verlopen is.” 

Stefanie is trots om voor MKB ClickService te mogen werken. “Wij denken altijd mee met de klant en geven advies op maat. Bovendien gaan wij altijd voor kwaliteit.”

Stefanie Brant Teamleider SEA
Stefanie Brandt -  Teamleider SEA