Op bezoek bij Hierboetiek Unyk

06 January 2016

Wij brachten een bezoekje aan Hierboetiek Unyk in Friesland om deze klant te bedanken voor de samenwerking.

Hierboetiek Unyk is een kapsalon in het Friese dorp Ferwerd. De boetiek bestaat al sinds 2004 en is in 2009 helemaal opgeknapt. Met vijf ervaren kapsters en twee stagiaires is Hierboetiek Unyk een jonge en creatieve kapperszaak.

Hierboetiek Unyk is een allround kapsalon waar u met al uw wensen terecht kunt. De salon werkt met de hoogkwalitatieve producten van het merk Schwarzkopf Professional. Heren, dames en kinderen zijn bij ons van harte welkom. Ook voor verven, permanenten en watergolven bent u bij ons aan het juiste adres. En als u even moet wachten tot u aan de beurt bent, kunt u in onze gezellige kapperszaak rustig een kopje koffie drinken en inspiratie opdoen in onze magazines.

Mevrouw Holwerda ervaart de samenwerking met MKB ClickService als zeer positief. Ook maakt ze veel gebruik van het BizBook dat standaard op de balie staat in de kapsalon.
We vonden het erg leuk om mevrouw Holwerda te zien en te spreken in haar eigen omgeving, er was veel sfeer en gezelligheid. MKB ClickService bedankt haar nogmaals voor de fijne samenwerking en wenst haar een succesvol 2016!

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Hierboetiek Unyk.