Strijden voor de cup en tégen ALS

25 June 2018

MKB ClickService houdt het niet bij tablets doneren alleen in de strijd tegen ALS. Net zoals vorig jaar hebben enkele van onze toppers een flinke sportieve bijdrage geleverd door deel te nemen aan de ICT Cup. Op 15 juni namen zij het op tegen andere bedrijven uit de branche. Het doel? Samenwerken, lekker actief bezig zijn en natuurlijk: zich inzetten voor ALS.

In beweging voor een goed doel

De ICT Cup is een initiatief van ICTWaarborg. Tijdens dit evenement, wat dit keer voor het tweede jaar op rij werd georganiseerd, zetten verschillende bedrijven uit de branche zich in voor een goed doel. Teambuilding, sportplezier en gezellig netwerken staan daarbij ook centraal. Op het welbekende sportterrein Papendal nemen de teams het tegen elkaar op in de strijd voor die felbegeerde beker.

Team MKB ClickService bestaat dit jaar uit SEA-specialisten Alice en Edith, manager klantenservice Naoual, debiteurenbeheerder Felix en relatiemanager Yasin, onder aanmoediging van marketing- en communicatiemedewerker Floris. Samen gingen zij er keihard tegenaan!

Een dag vol sportplezier

De race naar de finish bestaat uit verschillende sporten – dat is juist een van de leukste aspecten van de Cup volgens Edith. “Je ging allemaal wel iets doen wat je niet kon. Niemand was goed in alles,” zo vertelt ze. Zo was het voor iedereen een leuke, nieuwe ervaring. De onderdelen die de deelnemers tackelden waren:

 

  • Speerwerpen
  • Estafette
  • Verspringen
  • Mini-voetbal
  • Lacrosse
  • Beachvolleybal
  • Boogschieten
  • Schermen
  • Penalty’s schieten

 

Alles was bovendien goed geregeld. Bij ieder onderdeel was er tijd voor instructie. En omdat de teams goed gewisseld werden, was er volop gelegenheid voor nieuwe ontmoetingen. Uiteraard mocht een lekkere lunch tussendoor en een gezellige BBQ aan het einde van de dag niet ontbreken. Zo was het niet zomaar een sportdag, maar echt “een gezellige, sportieve dag met collega’s”, aldus Alice.

Dat onze toppers zich voor de volle 100% hebben ingezet, is wel te merken. Van de 46 teams hebben zij het naar de 22e plek geschopt. Klasse! Daar komt nog eens bij dat er door alle deelnemende teams gezamenlijk maar liefst €20.000 is ingezameld voor Stichting ALS. Wij zijn apetrots op deze prestatie en hopen ook in de toekomst weer aan de ICTCup deel te nemen.