Van Genderen Meet- en Montageservice: altijd flexibel

22 August 2018

Komt er een tuinhuisje of nieuwe schutting? Twijfelt u of de buurman zich wel aan de erfgrens houdt? Of staat er een nieuw bouwproject op de planning? Dan hebt u een landmeter of maatvoerder nodig. Van Genderen Meet- en Montageservice uit Nederhemert is zo iemand. Hij is al sinds 2015 klant bij MKB ClickService en niet zonder succes: ca. 80% van zijn particuliere leads komen via de landingspagina’s. Genoeg reden om bij deze klant langs te gaan en meer te leren over zijn bijzondere specialisme.

Wat moet je zonder kwaliteit?

Bij ieder bouwproject komt een landmeter en maatvoerder te pas. Het verschil is eenvoudig: De landmeter meet op, de maatvoerder zet uit. Hoewel het twee verschillende specialismes zijn, beheerst Walter van Genderen, eigenaar van eenmanszaak Van Genderen Meet- en Montageservice, beide. Hij begon jaren geleden in de bouw, maar moest noodgedwongen uitkijken naar lichamelijk minder intensief werk. Maatvoering kwam toevallig op zijn pad; en beviel! Sindsdien voorziet Van Genderen zowel zakelijke partijen als particulieren van nauwkeurig meetwerk.

Verwacht echter niet dat het werk van een landmeter eenvoudig is. “Er komt meer bij kijken dan alleen een lijntje uitzetten. Bovendien is het heel verantwoordelijk werk,” aldus Van Genderen. En saai zal het ook niet snel zijn. Er wordt namelijk zowel overdag als ’s avonds gewerkt en wanneer nodig ook in het weekend. Van Genderen: “Om nauwkeurig te meten, moet het terrein leeg zijn. Ik ben graag grondig, want wat moet je zonder kwaliteit? Daarom moet het geregeld buiten kantoortijden. En alle gegevens moeten vervolgens natuurlijk verwerkt worden, dus het zijn soms lange avonden.” Bovendien kan er nog wel eens een schakel in het bouwproces worden uitgesteld – en dan schuift de rest mee. “Dan verandert mijn planning gewoon.”

Betrouwbaarheid is belangrijk

Omdat het om zo een specifiek specialisme gaat, neemt Van Genderen zijn expertise serieus: “Soms geef ik alleen raad, help ik mensen op weg met de grote lijnen of kom ik pas in beeld wanneer de tekeningen in orde gemaakt moeten worden. Men doet dan zelf de rest. Dat is prima; betrouwbaarheid is belangrijk.”

Zoals gezegd heeft Van Genderen zowel zakelijke als particuliere klanten. De particulieren maken zo’n 15% uit van het totaal. En weer ca. 80% hiervan vindt Van Genderen via de landingspagina’s. “Het gaat dan bijvoorbeeld om het bepalen van de erfgrens bij een burenruzie. Of men wil de gegevens in het kadaster checken, zodat zij zeker zijn dat er een schutting mag komen. Het gaat dus vaak om controle.” En ook om relatief kleine klussen. Maar dat deert van Genderen niet; het geven van advies aan particulieren is, zoals gezegd, net zo belangrijk voor hem.

Het is voor ons erg leuk om te zien dat een klant via onze landingspagina’s een van zijn doelgroepen heeft weten uit te breiden. Daar doen wij het immers voor! Bent u benieuwd hoe u uw landingspagina’s nog beter in kunt zetten? Neem dan gerust contact op met uw projectbeheerder via tel. 030-266 9666. Wij helpen u graag verder.