Copywriting

 • Lever ik zelf de teksten aan wanneer MKB ClickService mijn website maakt?

  Nee, u hoeft de teksten niet zelf aan te leveren wanneer wij uw website maken. We hebben namelijk professionele copywriters in dienst die voor u de teksten schrijven. Uw projectbeheerder bespreekt voorafgaand uw wensen met betrekking tot de tekst. Natuurlijk kunt u later altijd nog aanpassingen doorgeven.

 • Wat voor soort teksten schrijven jullie?

  Wij schrijven commerciële teksten die geoptimaliseerd zijn voor SEO. In deze teksten komen de belangrijkste zoekwoorden naar voren en lichten we uit wat uw bedrijf uniek maakt. Uiteraard zijn deze teksten wervend geschreven, zodat potentiële klanten worden aangezet tot het ondernemen van een bepaalde actie.

 • Hoe komen de teksten tot stand?

  Uw projectbeheerder neemt contact met u op voor een telefonisch interview. Samen bespreken jullie de onderwerpen van de landingspagina’s en waarvoor u wilt adverteren. Ook stelt uw projectbeheerder enkele vragen over de schrijfstijl van de tekst. Vervolgens bepaalt hij of zij de juiste zoekwoorden. Met deze informatie gaan de copywriters aan de slag om teksten te schrijven die SEO-geoptimaliseerd zijn en die passen bij uw onderneming.

 • Kunnen jullie de teksten direct op de website plaatsen?

  Ja, wij plaatsen de teksten meteen op de landingspagina’s. Wilt u de teksten liever op uw eigen website plaatsen? Dit is mogelijk in overleg met uw projectbeheerder. Onze projectbeheerders zijn tijdens werktijden telefonisch op het nummer 030-2669666 of via hun persoonlijke mailadres te bereiken. Wanneer u telefonisch contact opneemt, dient u aan te geven dat u uw projectbeheerder wenst te spreken. Wij zullen u, indien mogelijk, spoedig doorverbinden met de betreffende persoon.

 • Waarom verwerken jullie bepaalde zoekwoorden in de teksten?

  Het weloverwogen verwerken van relevante zoekwoorden op uw webpagina is van groot belang wanneer u wenst te scoren in zowel de organische zoekresultaten als in de gesponsorde links. Deze toepassing zorgt ervoor dat de relevantie van uw pagina voor dat trefwoord toeneemt. Bovendien gaat Google op zoek naar de link tussen de zoekwoorden in uw campagne en de zoekwoorden op de landingspagina. Hoe groter de overeenkomst, hoe hoger de kwaliteitsscore van uw trefwoorden. Omdat Google de meest relevante websites aan haar bezoekers wilt presenteren, kan het zijn dat u een hogere organische- en/of advertentiepositie binnen de zoekmachine haalt. Google beloont namelijk waardevolle content.

 • Waarom hanteren jullie een minimum woordenaantal voor de teksten?

  Door een minimum woordenaantal te hanteren in de teksten, is er voldoende ruimte om het gekozen hoofdkeyword voor de betreffende landingspagina goed terug te laten komen. Daarnaast kunnen onze copywriters op deze manier relevante subkeywords en synoniemen verwerken in de teksten. Het toepassen van de juiste hoeveelheid content is daarbij van groot belang om uw bezoekers daadwerkelijk iets bij te brengen en om waarde toe te voegen aan uw website. Een relevante webpagina krijgt immers een hogere kwaliteitsscore binnen Google. Omdat de zoekmachine waardevolle content beloont, heeft u op deze manier bovendien kans op een hogere organische- en/of advertentiepositie binnen Google.

 • Hoe pas ik mijn teksten aan?

  Uw teksten voor de landingspagina’s worden geschreven door onze professionele copywriters. Deze copywriters schrijven de teksten met het oog op de optimalisatie voor bepaalde trefwoorden. Wanneer u zelf deze teksten aanpast, bestaat de kans dat u inbreuk doet op de optimalisatie die in deze tekst is gestoken. Wij raden u daarom aan om de gewenste wijzigingen door te geven aan uw projectbeheerder. Onze projectbeheerders zijn tijdens werktijden telefonisch op het nummer 030-2669666 of via hun persoonlijke mailadres te bereiken. Wanneer u telefonisch contact opneemt, dient u aan te geven dat u uw projectbeheerder wenst te spreken. Wij zullen u, indien mogelijk, spoedig doorverbinden met de betreffende persoon. De projectbeheerder zal de wijzigingen bekend maken bij onze copywriters. Zij zullen de aanpassingen vervolgens doorvoeren.

 • Herschrijven jullie ook teksten?

  Ja, wij herschrijven ook teksten voor onze klanten. Als uw werkzaamheden veranderd zijn of als u zich niet kunt vinden in de schrijfstijl van de teksten, passen wij deze graag voor u aan.

 • Houden jullie rekening met SEO bij het schrijven van teksten?

  Ja, wij houden te allen tijde rekening met de vele factoren van SEO. Zo schrijven onze copywriters teksten rondom één specifiek zoekwoord en verzorgen zij teksten met een minimumaantal woorden.

 • Schrijven jullie ook teksten in andere talen?

  Ja, wij schrijven teksten in het Engels. Andere talen zijn mogelijk in overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw projectbeheerder. Onze projectbeheerders zijn tijdens werktijden telefonisch op het nummer 030-2669666 of via hun persoonlijke mailadres te bereiken. Wanneer u telefonisch contact opneemt, dient u aan te geven dat u uw projectbeheerder wenst te spreken. Wij zullen u, indien mogelijk, spoedig doorverbinden met de betreffende persoon.

Terug naar de helpdesk