Wie zijn wij?

MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen.

Wij ontwikkelen landingspagina’s, waarvoor onze professionele copywriters unieke en relevante teksten schrijven. Om de vindbaarheid te verbeteren zetten wij Google Adwords-campagnes op. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de klant vindbaar is bij de betaalde zoekresultaten van Google. Om de resultaten te meten, wordt er een call tracking-nummer geplaatst op de landingspagina. Hiermee kan er bijgehouden worden hoeveel potentiële klanten telefonisch contact opnemen. 

Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en kleinbedrijven beschikken wel over een website, maar halen er te weinig commercieel voordeel uit. Ons team wil ondernemers graag helpen om meer rendement uit hun website te halen.

MKB ClickService opende haar deuren op 1 januari 2015. Een frisse start voor een nieuw merk van Proximedia Nederland. 
 


Over Proximedia


Proximedia werd opgericht in 1998 en heeft haar hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf kende een zeer forse groei op het gebied van digitale communicatie voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen dankzij haar uitmuntende expertise en kwaliteitsvolle dienstverlening. Proximedia wil in de toekomst doorgroeien tot Europees marktleider in digitale communicatie. 

Met meer dan 25.000 klanten en 360 medewerkers is deze onderneming toonaangevend op de Belgische en Nederlandse markt. Proximedia biedt digitale producten aan, aan het MKB en zelfstandigen. In Nederland creëert Proximedia websites en richt zich op Search Engine Marketing (SEA) onder de merknaam MKB ClickService. Naast België en Nederland is Proximedia ook actief in Frankrijk en Spanje.
 


Google Partner


Belangrijk bericht van Google™ voor onze bestaande en toekomstige klanten

Als Google Partner zijn wij officieel gecertificeerd in het adverteren met Google AdWords. Lees hier meer over samenwerken met een externe partner.