Wie zijn wij?

MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen.

Wij ontwikkelen landingspagina’s, waarvoor onze professionele copywriters unieke en relevante teksten schrijven. Om de vindbaarheid te verbeteren zetten wij Google Adwords-campagnes op. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de klant vindbaar is bij de betaalde zoekresultaten van Google. Om de resultaten te meten wordt er een call tracking-nummer geplaats op de landingspagina. Hiermee kan er bijgehouden worden hoeveel potentiële klanten telefonisch contact opnemen. Ook ontvangen onze klanten de BizBook-applicatie. BizBook is een interactief gastenboek, waarop men een beoordeling over de producten en/of diensten kunnen plaatsen. 

Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een website, maar halen er te weinig commercieel voordeel uit. Ons team wil ondernemers graag helpen om meer rendement uit hun website te halen.

MKB ClickService opende haar deuren op 1 januari 2015. Een frisse start voor een nieuw merk van Proximedia Nederland. 
 


Over Proximedia


Proximedia werd opgericht in 1998 en heeft haar hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf kende een zeer forse groei op het gebied van digitale communicatie voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen dankzij haar uitmuntende expertise en kwaliteitsvolle dienstverlening. Na overgenomen te zijn door Publicis Groupe in juli 2014 behoort Proximedia te groeien tot Europees marktleider in digitale communicatie. 

Met meer dan 25.000 klanten en 360 medewerkers is deze onderneming toonaangevend op de Belgische en Nederlandse markt. Proximedia biedt digitale producten aan aan het MKB en zelfstandigen. In Nederland creëert Proximedia websites en doet aan Search Engine Marketing (SEA) onder de merknaam MKB ClickService. Naast België en Nederland is Proximedia ook actief in Frankrijk en Spanje.
 


Google Partner


Belangrijk bericht van Google™ voor onze bestaande en toekomstige klanten

Als Google Partner zijn wij officieel gecertificeerd in het adverteren met Google AdWords. Lees hier meer over samenwerken met een externe partner.